Nieuwsbegrip Live – Nieuws van het Jaar Verkiezing

Nieuwsbegrip Live is een aanvulling op Nieuwsbegrip. Meester Jochem Uytdehaage (Olympisch Kampioen schaatsen) is de gastheer van deze uitzending.

Bij Nieuwsbegrip Live hebben we dit jaar een Nieuws van het Jaar Special. Leerlingen (hebben) kunnen stemmen op het belangrijkste nieuws van het jaar bij Nieuwsbegrip. Tijdens de uitzending bespreekt Meester Jochem de meest gekozen, dus volgens leerlingen, belangrijkste nieuwsonderwerpen van het jaar 2022 met een aantal experts. Vervolgens wordt de uitslag van de verkiezing bekendgemaakt.

Je kunt de uitzending ook bijwonen als je niet hebt gestemd, maar nieuwsgierig bent naar wat leerlingen het belangrijkste nieuws van het afgelopen jaar vonden.

Meedoen op woensdag 14 december 09:30 uur

Nieuwsbegrip Live is bedoeld voor groepen op verschillende onderwijsniveaus die met of nog niet met Nieuwsbegrip werken. De uitzending duurt circa 20 minuten.

Meld jouw groep aan

Je kunt kosteloos meedoen met Nieuwsbegrip Live. Graag horen we je feedback op de uitzending. Als je je hebt aangemeld, ontvang je een link om de uitzending te volgen via een webbrowser (installeren van programma’s is niet nodig). De lessen zijn te volgen via het digibord. De privacy van de leerlingen is 100% gewaarborgd. Er komen nooit leerlingen in beeld. Deelnemen en vragen stellen kan anoniem.

Wij hebben er veel zin in!

Team Nieuwsbegrip Live

    LeerkrachtDirectie

    Ik geef de volgende groep op:

    Aantal leerlingen in deze groep:

    Onze school valt in regio: