Beroep in de Klas

Metaaltechniek

Binnenkort bij Beroep in de Klas: twee online gastlessen over ‘Metaaltechniek’. Deze lessen zijn bedoeld voor studenten die meer willen weten over de verschillende beroepsmogelijkheden binnen deze branche, waarbij twee gerenommeerde technische bedrijven uit de regio hun deuren virtueel openen om te laten zien hoe mooi (en leuk!) werken in de techniek is. Extra leuk: je kunt jouw vragen live insturen via de chat!

Les 1: Precisietechniek
Donderdag 19 januari 09:30 uur (ca. 30 minuten)
In deze les gaat hoofdmeester Jochem in gesprek met een expert van het bedrijf Boers & Co over precisietechniek. Wat is precisietechniek (ook wel: verspanen) eigenlijk en wat kun je ermee maken?

Les 2: Superjachtbouw
Donderdag 26 januari 09:30 uur (ca. 30 minuten)
In deze les gaat hoofdmeester Jochem in gesprek met een medewerker van het bedrijf Oceanco over metaalbewerkende beroepen in de superjachtbouw.

Aanmelden

Je kunt kosteloos meedoen! Als je je hebt aangemeld, ontvang je binnenkort de kijk-linkjes naar beide uitzendingen. Meedoen is makkelijk, het installeren van programma’s is niet nodig. Deelnemen en vragen stellen kan anoniem, je komt nooit in beeld.

Lukt het je niet om er live bij te zijn? Geen probleem, de kijk-linkjes werken óók als terugkijk link, dus meld je ook in dat geval gewoon aan.

Wij hebben er veel zin in!

Team OnlineGastles

    LeerkrachtDirectieStudent