DOCENTENSCHOLING & INSPIRATIESESSIE VOOR LO-DOCENTEN

Datum: 3 december 2020
Aanvang: 17.30 uur

De gemeente Amsterdam nodigt alle LO-docenten uit, ter vervanging van de vervallen docentenscholing van oktober, voor een uniek en compact programma (60 minuten) met de volgende inhoud:

Gastles Jochem Uytdehaage
De gemeente Amsterdam organiseert in samenwerking met SportsGen sportmarketing & events op 14-15-16 december een speciale reeks online gastlessen, verzorgd door Amsterdamse topsporters, -trainers en andere prominenten uit de topsportwereld. Deze online gastlessen zijn exclusief bedoeld voor het Amsterdamse onderwijs (PO/VO/MBO). Tweevoudig Olympisch Kampioen Jochem Uytdehaage gaat jullie een sneak preview geven en zal zijn persoonlijke verhaal vertellen over de wereld van de topsport. Tevens legt hij uit hoe je je direct kunt aanmelden voor deze online gastlessen.

Scholing Baseball5
Zoals jullie van ons gewend zijn willen we graag een nieuwe sport in de spotlights zetten. Deze keer is gekozen voor Baseball5. Een dynamische, laagdrempelige variant van honkbal, die goed te spelen is op straat en in de gymles. We geven experts het woord en laten zien hoe jullie dit in de gymlessen kunnen toepassen.

Evenementen 2021
Wij hopen natuurlijk dat we volgend jaar voor jullie leerlingen weer mooie (side)events mogen organiseren. Er staan in 2021 immers een paar prachtige evenementen gepland in Amsterdam. We zullen kort vertellen wat we van plan zijn.

Via onderstaand formulier kun je inschrijven voor de docentenscholing/inspiratiesessie. Na inschrijving volgt gedetailleerde informatie.

We zien elkaar op 3 december!

Met sportieve groet,

Team Evenementen Sportstimulering Gemeente Amsterdam

AANMELDEN DOCENTENSCHOLING 3 DECEMBER 17.30 UUR

    IK BEN DOCENT IN HET:

    Jullie mogen mij benaderen voor evenementen in 2021

    Ik ben geïnteresseerd in de gastlessen in december

    Ik ben op de hoogte van de SV Jeugd/Armoede regeling