14 T/M 17 DECEMBER ’21

In de week van het Amsterdamse Sportgala vindt de Amsterdamse Sport Special plaats. Met een team van Amsterdamse sporters verzorgen we online gastlessen voor alle basisscholen in Amsterdam en daarbuiten. In deze lessen blikken de sporters terug op 2021 en kijken ze vooruit naar wat 2022 ze op sportief gebied gaat brengen. Iedere gastdocent gaat tijdens zijn/haar les samen met de kinderen een sportieve uitdaging aan om meer in beweging te komen. Uiteraard wordt de les afgesloten met een Q&A waarin de kinderen vragen kunnen stellen aan hun Amsterdamse held(in).

Meedoen is gratis!

Komt jouw klas niet uit Amsterdam, maar doen jullie wel graag mee? Geen probleem!

ONZE DOCENTEN

LESROOSTER

Binnenkort maken wij het lesrooster bekend.

”Super initiatief, de kinderen vonden het erg leuk! We hopen dat het vaker terugkomt.”

Else Lagendijk, BS De Tandem Zwijndrecht

”Het is voor de kinderen erg leuk om van een bekende topsporter te horen wat ze precies doen en moeten laten voor zulke prestaties.”

Ankie van der Kaap, BS De Meander

”Bedankt! Wij vonden het erg leuk!”

Juf Angelique, OBS It Tredde Sté

AANMELDFORMULIER

Schrijf jouw klas hieronder in en ontvang de linkjes naar alle lessen, zodat jullie zelf kunnen kiezen aan welke les(sen) jullie meedoen.

  JufMeester

  Ik ben leerkracht in:

  Aantal leerlingen in mijn groep:

  Ik wil de nieuwsbrief ontvangen:

  Ik wil graag een gratis pakketje ballonnen voor de beweegchallenge uit de lessen ontvangen, OP=OP:

  JaNee

  Vragen, opmerkingen en/of tips..

  “Hallo, Ik ben Jochem Uytdehaage van OnlineGastles.nl. Sommige meesters en juffen kennen mij misschien nog wel van de schaatsbaan. Ik heb ongelooflijk veel zin in de Amsterdam Sport Special, jullie ook?”

  “Hallo, Ik ben Jochem Uytdehaage van OnlineGastles.nl. Sommige meesters en juffen kennen mij misschien nog wel van de schaatsbaan. Ik heb ongelooflijk veel zin in de Amsterdam Sport Special, jullie ook?”

  100% PRIVACY

  Geen zorgen, kinderen komen nóóit in beeld. Vragen stellen gaat via een chat waarvoor je niet hoeft in te loggen. Alles is dus anoniem. Je hoeft ook géén extra programma’s te installeren om mee te doen.

  DOE JE NOG NIET MEE? BLIJF WEL BIJ DE LES.

   PARTNERS