14/15/16 DECEMBER ’20

Tijdens de NextGen Amsterdam “Sport Special” verzorgen Amsterdamse topsporters en Bekende Nederlanders online gastlessen voor het Amsterdamse onderwijs (primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs). Deze inspirerende, online gastlessen vinden plaats op maandag 14 december, dinsdag 15 december en woensdag 16 december 2020. Centrale thema van de lessen: de ontwikkeling van sporters en sporten van de volgende generatie.

Meedoen is gratis!

PROGRAMMA

Op maandag 14 december wordt er voor het hele Amsterdamse onderwijs een centrale kick-off gehouden waarbij iedereen uit het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs kan en mag aansluiten. Op dinsdag 15 en woensdag 16 december vinden er verspreid over de hele dag gastlessen plaats van 30 minuten. Uiteraard wordt er bij het maken van de indeling rekening gehouden met de groep en de klas, zodat alle leerlingen een interessante en goed te volgen gastles krijgen.

MEER INFORMATIE & TERUGKIJKEN

Klik op de onderstaande button die voor jouw situatie van toepassing is, voor meer informatie en de mogelijkheid tot terugkijken.

Primair onderwijs
Voortgezet onderwijs
MBO

BLIJF BIJ DE LES.

    PARTNERS